Bijbelkringen/gesprekskringen seizoen 2021/202

Bijbelkring

De bijbelkring wordt op donderdagavond gehouden in de consistorie van de Walfriduskerk. Twee jaar geleden hebben we ons verdiept in het leven van David. Dit jaar willen we naar het NT. We willen ons gaan wagen aan de Romeinenbrief. Een leerzame brief die een grote rol speelde in de kerkgeschiedenis. We gebruiken het bijbelstudieboekje van dr. H. van den Belt met als titel ‘Goudkoorts’.

De data van de kring zijn als volgt:

07 april

De data zijn nog onder voorbehoud. Als de 1,5m gehandhaafd moet blijven worden, zullen we op zoek moeten gaan naar een passende oplossing. Alle belangstellenden zijn hartelijk welkom.

Jongerenkring

In het afgelopen jaar heeft een aantal jonge gemeenteleden belijdenis gedaan van het geloof. Voor hen is een nieuwe kring in het leven geroepen. Johan Mekkes en ds. Hoek zullen leidinggeven aan deze kring.

Vanuit de gemeenten zijn Baukelien Klimp (Onderdendam) en Haijo Schipper (Bedum) betrokken bij de voorbereidingen. Heb je belangstelling of vragen? Schroom niet, maar neem contact op met hen of met ds. Hoek

Deze jongerenkring komt op vrijdagavond bij elkaar. Per avond kijken we waar we de volgende avond te gast kunnen zijn.

De data van de kring zijn als volgt:

1. 08 oktober
  2. 05 november